Transport Beveiliging

Transportbewaking | Transportbegeleiding tijdens transporten

24/7 Star Security Services verzorgt voor u transportbewaking / transportbeveiliging en transportbegeleiding in binnen- en buitenland.
In de transportwereld worden steeds vaker waardevolle producten en belangrijke documenten op een veilige manier getransporteerd. 24/7 Star Security Services begeleidt en beveiligd waardetransporten in alle soorten en maten van beginpunt tot eindbestemming, zowel nationaal als internationaal.

Wij kunnen uw vervoer begeleiden met opvallende of onopvallende auto’s. Dit is om zowel voor de chauffeurs als voor de lading een veilige rit te bewerkstelligen. Bij calamiteiten zal onmiddellijk contact worden gezocht met de thuisbasis, lokale autoriteiten en eventuele hulpdiensten. Afhankelijk van de waarde van de vracht en de afstand worden het aantal auto’s en de bezetting bepaald. Desgewenst kan een beveiliger in het te begeleiden voertuig plaatsnemen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de personele bezetting uit te breiden met een surveillance hond. Na het transport wordt een uitgebreide rapportage aan u verstrekt van het verloop van het transport.

Kom een keer langs voor de eerste kennismaking!

Geen tijd om langs te komen? We zijn 24/7 bereikbaar via onderstaande gegevens