Wie zijn wij?

24/7 Star Security Services is een landelijk werkende organisatie gevestigd in Den Haag (Zuid-Holland).

24/7 Star Security Services is een gespecialiseerde uitzend- en detacheringsorganisatie die zich primair richt op het segment van de facilitaire dienstverlening in de beveiliging’s branche. Door zich te specialiseren in de facilitaire dienstverlening kunnen wij zorg dragen dat de professionals die beschikbaar worden gesteld ook gespecialiseerd zijn in deze dienstverlening.

 

Onze medewerkers die reeds jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche hebben zijn dagelijks in de weer om op zorgvuldige en competente wijze al uw beveiligingsprojecten succesvol en naar uw wensen te realiseren.

 

Wat doen wij?

24/7 Star Security Services biedt beveiligingswerk op maat aan. Door de platte organisatiestructuur kan er door ons snel worden geschakeld als dat nodig is. Zo kunnen wij snel en flexibel aan uw vraag voldoen.

De werknemers van 24/7 Star Security Services beschikken over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Daarnaast is er de kennis en kunde aanwezig op het gebied van diverse specialisaties binnen de beveiliging, waardoor onze werknemers breed en flexibel inzetbaar zijn. Vanzelfsprekend zijn onze mensen in het bezit van de benodigde vakdiploma’s.Bekijk onze diensten →

Kom een keer langs voor de eerste kennismaking!

Geen tijd om langs te komen? We zijn 24/7 bereikbaar via onderstaande gegevens